top of page

ONZE FACILITEITEN

Baan en Obstacles

Onze baan bij het Grunopark biedt steeds meer mogelijkheden. We hebben veel kickers, een Funbox met een A-frame, een buis, een rail to rail en een 18,15 meter lange slider met een transfer kicker. Je kunt op ieders niveau helemaal los!

De loods, boards en pakken 

G.S.W.C. The Bares heeft een eigen loods op het terrein waar je je eigen board kan stallen. Verder zijn er voor leden een keur van meer dan 20 Wakeboards en pakken te leen.

WhatsApp Image 2019-05-16 at 13.54.57.jp

Onze winch

Jaar in jaar uit kunnen we vertrouwen op de winch buiten de board uren. Waar we maar willen kunnen we even los met gezelligheid aan de kant. Het Noorderplantsoen of de grachten van Groningen, zijn geregeld aan de beurt. Veel bekijks en mooie middagen zijn al gauw het gevolg.

Het heeft even geduurd, maar we zijn trots op het resultaat! Na hard werken ligt het nieuwste obstakel van The Bares, een rail to rail, met dank aan de klus commissie eindelijk in het water!

Baan4.png
IMG-20210203-WA0033.jpg
IMG_20210608_132607.jpg

Deals

Bij meerdere wakeboard banen hebben wij namens The Bares korting, daarnaast maken we ook gebruik van deals bij bepaalde webshops voor wakeboard gear. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het bestuur.

bottom of page