top of page

De 16e editie van Wakedream zit er helaas al weer op. Maar niet getreurd, want de aftermovie is vanaf nu beschikbaar! Kijk hem snel hieronder en we zien jullie graag volgend jaar weer!

Na lang wachten staat WAKEDREAM FESTIVAL 2022 voor de deur, op zaterdag 18 september kunnen wij weer met onze pootjes dansend in het zand kijken naar de beste wakeboarders van ons land. 

Niets is toch beter dan de zomer af te sluiten met een pitcher in je hand op het Grunostrand. Ook dit jaar weer de vetste dj’s, leuke standjes en een overheerlijke barbecue.

Mocht je nou al een beetje kunnen wakeboarden, schrijf je dan vooral in als deelnemer en doe mee in een van de volgende categorieën. Te gekke prijzen zijn er te winnen van onder andere vette merken als Downtown en Soalsurf! 

- NSK Mannen
- NSK Vrouwen
- Open categorie 
- Rookies

WakeDream Festival vindt plaats bij BreakOut Grunopark in Harkstede (Groningen). Het Grunostrand is te bereiken met buslijn 5 (vanaf hoofdstation Groningen). Het Grunostrand is ook makkelijk te bereiken met de fiets. Met de fiets duurt het een klein halfuur om vanaf het centrum van Groningen naar het Grunopark te fietsen.

BreakOut Grunopark

Hoofdweg 163

9614 AD 

Harkstede

wakedream@bares.nl

bottom of page