top of page

COMMISSIES

 

Wakedream

Elk jaar organiseren we met onze actiefste leden het NSK en Open Wakedream. Vanuit het hele land realiseren we dankzij sponsoren en heel veel helpende handen een gezellige en sportieve dag. Vanuit het hele land komen deelnemers strijden om mooie prijzen en meer. Met DJ's, bandjes, pro-boarder demo's en toegankelijke deelname is het erg leuk om hier in de organisatie van te mogen zitten.Meer informatie over Wakedream vindt je hier.

 

 

PRO-Beren

Er is altijd een groep boarders net even wat verder gevorderd vergeleken met de rest. Sinds 2015 is er nu voor deze keizers meer geregeld door de PRO Beren. Meer informatie over de PRO-Beren vindt je hier.

 

 

Lustrum

Elke vijf jaar beleven we een nog net even een iets mooier jaar. Ook afgelopen jaar zal het een feest worden! We vieren 30 jaar G.S.W.C. De Bares, onze 6e Lustrum! 

 

Winch

In tijden van sneeuw en de niet-board-dagen kunnen we altijd rekenen op onze winch. Boarden te allen tijde en dit op ludieke plekken door de hele stad en door het hele land. De winch commissaris(-sen) organiseren deze gezellige dagen.

Screenshot 2019-12-18 at 19.31.19.png
f7f7f8b7-63e2-45d6-b1cf-3ec39bc33706.jpg
bottom of page