top of page

In de Keiweek hebben we elke dag een activiteit waarbij nieuwe studenten kennis kunnen maken met de vereniging en de leden. Dit is een mooie kans om de unieke sfeer te proefen bij de enige studenten wakeboard vereniging in nederland. 

Als je langs wil komen bij een evenement is het handig om je er voor aan te melden, dit kun je doen door het formulier onder aan de pagina in te vullen

MAANDAG: bij de info markt kun je informatie krijgen over de vereniging en over de activiteiten in de keiweek.

DINSDAG: we gaan wakeboarden achter de winch bij het stadsstrand onder het genot van eten en biertjes. 

WOENSDAG: We staan met een kraampje op de sportmarkt en hier kun je je INSCHRIJVEN als proeflid! Kom dus vooral deze dag langs, want er zijn geen andere inschrijg mogelijkheden gepland! Als je hier niet bij kan zijn is het slim om de Abactis te bellen. 

DONDERDAG: We gaan in een sloepje varen door de grachten en genieten van drankjes tot het tijd is om de maandelijkse borrel af te trappen.

VRIJDAG: Dit is voor de nieuwe leden de mooiste dag van de week, als je nog nooit hebt gewakeboard is dit de dag om het te leren! We fietsen met zijn allen naar de baan toe en gaan jullie uitgebreid laten zien en uitleggen hoe het moet! Als het goed is kun je aan het einde van de dag al een eindje varen. We sluiten deze prachtige week af met het eindfeest van de KEI in het kardinger zwembad.

bottom of page