welkom_bij_d_b.png
word_lid2punt0.png

Elke maandag, woensdag en vrijdag zijn wij te vinden bij de wakeboardbaan aan het Grunostrand. Daar oefenen we de hoogste sprongen en vetste tricks, waarna we vaak nog tot laat van de zon genieten en lekker aan het water naborrelen.
Naast wakeboarden organiseren we ook een hele hoop borrels en activiteiten door het jaar heen. Denk aan trainingsweekenden/weken (wakeboarden op andere locaties in Europa), wintersport, een jaarlijks festival (Wakedream) en tal van andere, kleinere activiteiten.

We zijn een relatief kleine, maar ontzettend hechte club met een mooie balans tussen sport en gezelligheid! Lijkt het je wat? Dan kun je je in de zomer aanmelden voor het proeflidmaatschap van 2 maanden, om het eens goed uit te proberen. Tot bij de baan!

En zoals we dan altijd zeggen,

Dikke lik,
The Bares.

 

Schrijf je in de zomer in voor een proefperiode bij The Bares! Of neem contact op met abactis@bares.nl en kom een keertje boarden voor een tientje. De proefperiode loopt van 19 augustus tot eind oktober. In deze periode wakeboarden we elke maandag, woensdag en vrijdag van 16:00 - 18:00. Klik hier om je in te schrijven.